جشنواره شعر سرو، بین المللی می شود.
1401/01/30

دکتر منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان:
جشنواره شعر سرو، بین المللی می شود
سرویس خبر: دکتر علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان صبح روز سه شنبه سی ام فروردین ۱۴۰۱ در جلسه هم اندیشی وب سایت جشنواره شعر سرو گفت : جشنواره شعر سرو،با مشارکت بین المللی برگزار می شود.
وی ضمن قدردانی از حمایت های بیدریغ ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: خوشبختانه نخستین جشنواره سراسری شعر سرو با همراهی موسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت و همکاری برخی سازمانهای دولتی و دانشگاهی و با مشارکت ۵۴۹ شاعر از تمام استان‌های کشور و ۱۱۰۷ اثر رسیده به دبیرخانه ، پانزدهم اسفندماه سال گذشته در سه محور زندگی و سیره امام حسین علیه السلام، شعر مکتب سردار سلیمانی و شعر پایداری در سه بخش دانش آموزی و دانشجویی و عمومی همراه با تندیس و اهدای جوایز به برگزیدگان با اجرای برنامه های فاخر هنری در تالار حافظ دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.
دکتر منظری توکلی ادامه داد : مهمترین زیرساخت فرهنگی و علمی جشنواره ، راه اندازی و تقویت وب سایت جشنواره است .
حسین شهابی دبیر تخصصی جشنواره شعر سرو در این نشست گفت : با همکاری مدیر وب سایت و استادان زبان وادبیات فارسی و عربی و انگلیسی قرار است وب سایت جشنواره شعر سرو به صورت سه زبانه طراحی و مدیریت شود .
گفتنی است در این نشست  فرهاد همایون فر ، فاطمه پور جعفری و  بشیر ذولعلی از اعضای هیات علمی دانشگاه پیرامون کیفیت بخشی به محتوای وب سایت دیدگاههای خود را ارائه کردند .