اختتامیه جشنواره سراسری شعر سرو در کرمان برگزار شد.
1400/12/23

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، آیین اختتامیه جشنواره سراسری شعر سرو صبح امروز و همزمان با سالروز میلاد امام حسین (ع) با حضور سردار حسین معروفی فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، محمدرضا علیزاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در تالار حافظ دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید سپهبد قاسم سلیمانی استان کرمان برگزار شد.

علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در این آیین با تبریک میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار اظهار داشت: جشنواره شعر سرو به همت و پیشنهاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

وی با بیان اینکه این جشنواره دستاوردهای بسیار خوبی داشت و استقبال از این جشنواره بسیار خوب بود گفت: بیش از 500 شاعر در این جشنواره شرکت کردند که آمار قابل توجهی است.

مشاهده اصل خبر