شهید سلیمانی پیامبرگونه و با محبت و مودت امت اسلام را دور هم جمع کرد
1400/12/15

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در آیین اختتامیه جشنواره سراسری شعر سرو که همزمان با سالروز میلاد امام حسین (ع) در تالار حافظ دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید سپهبد قاسم سلیمانی استان کرمان برگزار شد با تبریک میلاد امام حسین (ع) اظهار داشت: خداوند بر ما منت نهاد که با مبعوث کردن پیامبر خاتم (ص) ما را از جهالت رهایی داد.

وی با بیان اینکه امروز دوباره دنیای خاکی ما گرفتار جهالت مدرن شده است گفت: امید است انقلاب اسلامی ما با رهبری رهبر معظم انقلاب بتواند تمدن نوین اسلامی را پایه گذاری کرده و زمینه ساز ظهور مهدی موعود گردد و بشر بار دیگر از ظلمت رهایی یابد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به پایه گذاری 10 جشنواره در دانشگاه آزاد بیان کرد: امروز افتخار داریم به بهانه جشنواره سراسری سرو در جوار مرقد مطهر پاسدار و مدافع حرم اهل‌بیت (ع) شهید سلیمانی باشیم.

وی با بیان اینکه خداوند در قرآن می‌فرماید ‌که من هفت آسمان را خلق کردم و به انسان تذکر می‌دهد که در نظام خلقت نظاره و تفکر کند و هرگز در این دنیا کاستی نخواهد دید گفت: هر چه بیشتر بدانیم رموز کشف نشده در برابر آدمی بیشتر می‌شود.

طهرانچی با اشاره به اهمیت محبت و مودت در جوامع افزود: لازمه نظم درون خانواده محبت و مودت بوده و زیبایی خانواده به نظم است و اینکه در آن پریشانی وجود نداشته باشد.

وی با بیان اینکه چه خانواده و چه در اجتماع، رفاقت و محیط آموزشی ما باید جاذبه و دافعه موج بزند ادامه داد: امروز دیگر جوامع می‌خواهند با غضب و شهوت، غیر خدا را مایه مودت قرار دهند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اینها به ظاهر با هم هستند به محض اینکه یکی قدرت پیدا کند بر دیگری یورش می‌برند تصریح کرد: در این جوامع محبت وجود نداشته، با هم محبت ندارند و تنها محبت‌های ظاهری و مجازی خلق می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بین محبت و ولایت رابطه است گفت: مراقب باشید دوستانتان را از غیر خدا انتخاب نکرده ‌و در شبکه‌ای وارد نشوید که در آن حب خدا محور نیست.

مشاهده اصل خبر