همکاری انجمن شعر بسیج هنرمندان کشور با نخستین جشنواره سراسری شعر سرو
1400/11/11

سرویس خبر: دکتر رضا اسماعیلی رئیس انجمن شعر بسیج هنرمندان کشور عصر  روز دوشنبه ۱۱ بهمن ماه در جلسه فوق العاده شورای عالی شعر گفت: جشنواره شعر سرو اتفاق مبارک و مهمی است که در شعر ایینی کشور در کرمان رقم می خورد .
وی با اشاره به سه موضوع این جشنواره اظهار داشت: جشنواره سراسری شعر سرو قرار است با محورهای شعر حسینی، شعر مکتب سردار سلیمانی و شعر پایداری در سه بخش عمومی و دانشجویی و دانش آموزی ۱۵ اسفندماه همزمان با میلاد حضرت امام حسین علیه السلام در زادگاه سردار دلها کرمان برگزار شود از تمام انجمن های شعر بسیج سراسر کشور تقاضا دارم آثار خود را تا بیستم بهمن ماه به نشانی :
مراجعه و اشعار خود را ارسال کنند.
گفتنی است در این نشست حسین اسرافیلی ، رضا اسماعیلی، مصطفی محدثی خراسانی، ایرج قنبری و فاطمه نانی زاد از اعضای ثابت شورای شعر بسیج هنرمندان  بر همکاری با نخستین جشنواره سراسری شعر سرو تاکید کردند و اشعاری پیرامون ولادت امام حسین ع و سردار سلیمانی قرائت کردند .
همچنین دبیر تخصصی جشنواره سراسری شعر سرو گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه های پیش روی این دبیرخانه را اعلام نمود و از این شورا تقاضا کرد تا طرح ها و پیشنهادهای خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند .