نخستین جشنواره سراسری شعر سرو
1400/10/06

سرویس خبر: دکتر علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در گفتگویی اظهار داشت :نخستین جشنواره سراسری شعر سرو ، همزمان با میلاد حضرت امام حسین علیه السلام و روز پاسدار سوم شعبان (۱۵ اسفند )در کرمان برگزار می شود.
وی با اشاره به اهمیت توجه به فضیلت ماه های رجب و شعبان و ضرورت نشاط اجتماعی در این ماهها  اظهار داشت: مقام معظم رهبری شعر را بعنوان ثروت ملی خوانده اند و در همین راستا ،خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامي با مشارکت موسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت و همراهی نهادهای دانشگاهی و فرهنگي و ادبی مقدمات برگزاری این جشنواره ی ملی را  در سه محور توجه به سیره و شخصیت معنوی حضرت  امام حسین علیه السلام، تبیین مکتب سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و توجه به ادبیات مقاومت و پایداری فراهم کرده است .
رئیس کمیته استانی این جشنواره ی ادامه داد: قرار است نخستین جشنواره سراسری شعر سرو در سه بخش عمومی(حرفه ای) ، دانشجویی و دانش آموزی و در مرحله ی مقدماتی در شهرهای رفسنجان ، سیرجان وجیرفت برگزار شود و برگزیدگان جشنواره در آیین اختتامیه در واحد شهید حاج قاسم سلیمانی به خوانش آثارشان بپردازند .
منظری خاطر نشان کرد: برای برگزاری این جشنواره علاوه بر ایجاد دبیرخانه و انتخاب دبیر تخصصی و مسوول دبیرخانه ، کمیته اجرایی و مراسم ،کمیته علمی وداوری ، کمیته  پشتیبانی و تدارکات  ، کمیته رسانه و روابط عمومی و مستندسازی و کمیته حفاظت تشکیل شده است.
گفتنی است دبیرخانه ی این جشنواره در ساختمان شماره یک دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهید حاج قاسم سلیمانی ایجاد شده و شاعران می توانند آثارشان را تا بیستم بهمن ماه به نشانی وب سایت این جشنواره: http://jashnvare.iauk.ac.ir ارسال کنند .
لازم به ذکر است معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی،  معاونت آموزش های عمومی و مهارتی،دانشگاه آزاد اسلامي استاد محمود فرشچیان ، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی،  سپاه ثارالله کرمان، حوزه هنری، آموزش و پرورش ، صداوسیما و انجمن های ادبی همراهی و همکاری می کنند .